Integritetspolicy

Jag, Kristian Holmlund, skapade Orienteering Companion som en kommersiell app. Orienteering Companion tillhandahålls av mig genom Apple App Store och är tänkt att användas i befintligt skick.

Denna sida används för att informera besökare angående min policy om att inhämta, använda och avslöja Privat Information i fall någon bestämt sig för att använda min app.

Om du väljer att använda min app, samtycker du till insamling och användning av information i relation till denna policy. 

Den Personliga Informationen som appen samlar in används för att tillhandahålla och utöka appens funktionalitet. Jag kommer inte att dela din information med någon annan förutom det som beskrivs i denna Integritetspolicy.

Insamling och Användning av Information

För en bättre upplevelse när Orienteering Companion används, så kan jag fråga om att tillhandahålla din Position till appen. Om du väljer att tillåta detta, så är det möjligt att upphäva din tillåtelse när som helst genom att ändra i Integritetsskydd i din enhets Inställningar till att inte tillåta appen att samla in din Positionsdata. 

Informationen som efterfrågas sparas lokalt på din enhet och samlas INTE in av mig på något sätt eller delas med någon tjänst från 3:e part. Du kan dock välja att exportera och dela din Positionsdata med andra vilket är på din egen risk och ansvar.

Denna app använder inga tjänster från 3:e part som kan samla in information för att kunna identifiera dig.

Ändringar till Denna Integritetspolicy

Jag kan komma att uppdatera min Integritetspolicy då och då. Därför rekommenderas att du granskar denna sida regelbundet för eventuella ändringar. Jag kommer att tillkännage ändringar genom att posta min nya Integritetspolicy på denna sida. Dessa ändringar börjar gälla omedelbart efter att de har tillkännagivits på denna sida.

Kontakta Mig

Om du har några frågor eller förslag om min Integritetspolicy, tveka inte att kontakta mig på Support.